Wij zijn

 

 

Jesse Dijksman

Oprichter/directeur

Hij heeft Lukida opgericht om makers te helpen met het verkopen van maandelijkse of jaarlijkse abonnementen om vaste inkomsten te genereren. Daarmee wil hij ervoor zorgen dat ze meer tijd kunnen besteden aan hun creatieve werk, zodat ze hun abonnees bijzondere geschenken kunnen blijven geven.

 

Julius Heyning

adviseur

Julius adviseert Lukida op het gebied van marketing en sales strategie. Na verschillende studies in Amsterdam, USA en Australië in bedrijfskunde en marketing, heeft Julius bij verschillende bedrijven gewerkt en geadviseerd. De laatste jaren ligt zijn focus op de (online) groei van kleine ondernemingen in de financiële hoek.
Een mooi voorbeeld is vanslinderlandt.com, een online beleggers database om excellente aandelen te selecteren, waar Julius verantwoordelijk is voor de sales en marketing strategie.
 
julius@heyning.nl | 06-41255907
 

Elisa Matse

Elisa Matse is antropoloog, fotograaf en video kunstenaar. Ze presenteert haar artistic research zowel in wetenschappelijke teksten als in tentoonstellingen. Voor Lukida cureert ze tentoonstellingen van geabonneerde kunstenaars. Hieromheen organiseert ze thematische randprogrammering en adviseert Jesse Dijksman in het ontwikkelen van diensten die kunstenaars nodig hebben.

Adviseurs

 

Mr. Toine Hitzert

Mistral advocaten

Ervaren advocaat. Ander andere specialist op het gebied van contracten en ondernemingsrecht. Ruime ervaring met het opstellen en beoordelen van uiteenlopende commerciële contracten zoals samenwerkings-, overnameovereenkomsten en algemene voorwaarden. Toine Hitzert adviseert Lukida op juridisch gebied en stelt alle benodigde contracten op.

www.mistraladvocaten.nl

 

 

Edwin de Jongh

Softwarespecialist. Edwin de Jongh adviseert Lukida op het gebied van software en bij het ontwikkelen en verbeteren van de website.

 

 

 

 

 

Vacatures                                                                                        We are (english)